برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  4 , شماره  9 ; از صفحه 39 تا صفحه 48 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي فعاليت ضدميکروبي عصاره هاي بدست آمده از کالوس و سلول هاي کشت سوسپانسيون زيره سياه در مقايسه با بذر آن و تاثير نوع حلال و رقت عصاره بر اين فعاليت

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بیوتکنولوژی و به نژادی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

خسروی نیا، س.، و باقری، ع.، و زیارت نیا، س. (1394). بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های بدست آمده از کالوس و سلول های کشت سوسپانسیون زیره سیاه در مقایسه با بذر آن و تاثیر نوع حلال و رقت عصاره بر این فعالیت. زیست فناوری گیاهان زراعی, 4(9), 39-48. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248512



Vancouver : کپی

خسروی نیا سارا، باقری عبدالرضا، زیارت نیا سیدمهدی. بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های بدست آمده از کالوس و سلول های کشت سوسپانسیون زیره سیاه در مقایسه با بذر آن و تاثیر نوع حلال و رقت عصاره بر این فعالیت. زیست فناوری گیاهان زراعی. 1394 [cited 2021August01];4(9):39-48. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248512



IEEE : کپی

خسروی نیا، س.، باقری، ع.، زیارت نیا، س.، 1394. بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های بدست آمده از کالوس و سلول های کشت سوسپانسیون زیره سیاه در مقایسه با بذر آن و تاثیر نوع حلال و رقت عصاره بر این فعالیت. زیست فناوری گیاهان زراعی, [online] 4(9), pp.39-48. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248512.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 62 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی