برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1393 , دوره  23 , شماره  4 ; از صفحه 97 تا صفحه 105 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير سطوح مختلف آرد آزولا در جيره غذايي بر عملكرد رشد و قابليت هضم ماهي كپور معمولي (Cyprinus carpio)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اورجی، ح.، و سوداگر، م.، و جانی خلیلی، خ.، و داداشی، ف.، و کرامت امیرکلایی، ع.، و کمالی، ک. (1393). بررسی تاثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی), 23(4), 97-105. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248440



Vancouver : کپی

اورجی حسین، سوداگر محمد، جانی خلیلی خسرو، داداشی فریبا، کرامت امیرکلایی عبدالصمد، کمالی کوثر. بررسی تاثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی). 1393 [cited 2021August02];23(4):97-105. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248440



IEEE : کپی

اورجی، ح.، سوداگر، م.، جانی خلیلی، خ.، داداشی، ف.، کرامت امیرکلایی، ع.، کمالی، ک.، 1393. بررسی تاثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی), [online] 23(4), pp.97-105. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248440.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 54 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی