برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1393 , دوره  30 , شماره  2 ; از صفحه 183 تا صفحه 192 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات مقادير متفاوت آب و شوري آن بر عملكرد كمي و كيفي چغندرقند

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شهبازی، ح.، و ذوالفقاران، ا.، و قائمی، ع.، و احمدی، م.، و محمدیان، ر. (1393). اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند. مجله چغندرقند, 30(2), 183-192. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248379



Vancouver : کپی

شهبازی حسنعلی، ذوالفقاران اردوان، قائمی علیرضا، احمدی مسعود، محمدیان رحیم. اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند. مجله چغندرقند. 1393 [cited 2021September22];30(2):183-192. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248379



IEEE : کپی

شهبازی، ح.، ذوالفقاران، ا.، قائمی، ع.، احمدی، م.، محمدیان، ر.، 1393. اثرات مقادیر متفاوت آب و شوری آن بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند. مجله چغندرقند, [online] 30(2), pp.183-192. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248379.



 

 
بازدید یکساله 49 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی