برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1394 , دوره  5 , شماره  2 ; از صفحه 385 تا صفحه 392 .
 
عنوان مقاله: 

اثر جلبک گونه سار گاسوم و ويتامين E بر ماندگاري گوشت غني شده با روغن ماهي در جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 

متن کامل مقاله هاي اين شماره به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

آرمین، ف.، و رحیمی، ش.، و آبکنار، ع.، و غفرانی ایواری، ی.، و ابراهیمی، ح. (1394). اثر جلبک گونه سار گاسوم و ویتامین E بر ماندگاری گوشت غنی شده با روغن ماهی در جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science), 5(2), 385-392. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248062



Vancouver : کپی

آرمین ف.، رحیمی ش.، آبکنار ع.م.، غفرانی ایواری ی.، ابراهیمی ح.. اثر جلبک گونه سار گاسوم و ویتامین E بر ماندگاری گوشت غنی شده با روغن ماهی در جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science). 1394 [cited 2021October22];5(2):385-392. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248062



IEEE : کپی

آرمین، ف.، رحیمی، ش.، آبکنار، ع.، غفرانی ایواری، ی.، ابراهیمی، ح.، 1394. اثر جلبک گونه سار گاسوم و ویتامین E بر ماندگاری گوشت غنی شده با روغن ماهی در جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science), [online] 5(2), pp.385-392. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248062.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 52 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی