برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1394 , دوره  5 , شماره  2 ; از صفحه 385 تا صفحه 392 .
 
عنوان مقاله: 

اثر جلبک گونه سار گاسوم و ويتامين E بر ماندگاري گوشت غني شده با روغن ماهي در جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 

متن کامل مقاله هاي اين شماره به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 69
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی