برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1393 , دوره  45 , شماره  3 ; از صفحه 235 تا صفحه 243 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف اسيدهاي آمينه و روش هاي دسترسي به دان بر عملکرد توليدي و سيستم ايمني جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

یوسفی کلاریکلایی، ک.، و مروج، ح.، و حسینی، س.، و پاکدل، ع. (1393). تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), 45(3), 235-243. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247924



Vancouver : کپی

یوسفی کلاریکلایی کاظم، مروج حسین، حسینی سیدعبداله، پاکدل عباس. تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران). 1393 [cited 2021July28];45(3):235-243. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247924



IEEE : کپی

یوسفی کلاریکلایی، ک.، مروج، ح.، حسینی، س.، پاکدل، ع.، 1393. تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), [online] 45(3), pp.235-243. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247924.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 62 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی