برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1393 , دوره  45 , شماره  3 ; از صفحه 209 تا صفحه 221 .
 
عنوان مقاله: 

اثر سطوح روغن ماهي بر عملکرد، خصوصيات لاشه و ترکيب اسيدهاي چرب گوشت در گوساله هاي نر پرواري تغذيه شده با جيره هاي حاوي مقادير مختلف يونجه خشک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ذکریاپوربهنمیری، ح.، و گنج خانلو، م.، و زالی، ا. (1393). اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله های نر پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مقادیر مختلف یونجه خشک. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), 45(3), 209-221. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247920



Vancouver : کپی

ذکریاپوربهنمیری حسین، گنج خانلو مهدی، زالی ابوالفضل. اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله های نر پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مقادیر مختلف یونجه خشک. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران). 1393 [cited 2021September18];45(3):209-221. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247920



IEEE : کپی

ذکریاپوربهنمیری، ح.، گنج خانلو، م.، زالی، ا.، 1393. اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله های نر پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مقادیر مختلف یونجه خشک. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), [online] 45(3), pp.209-221. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247920.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 80 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی