برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1393 , دوره  45 , شماره  3 ; از صفحه 197 تا صفحه 208 .
 
عنوان مقاله: 

اثر سطوح مختلف کود مرغي فرآوري شده در جيره غذايي بر عملکرد پرواري گوساله هاي نر هلشتاين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

محمدی، ا.، و روزبهان، ی.، و فضائلی، ح. (1393). اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری شده در جیره غذایی بر عملکرد پرواری گوساله های نر هلشتاین. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), 45(3), 197-208. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247918



Vancouver : کپی

محمدی احمد، روزبهان یوسف، فضائلی حسن. اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری شده در جیره غذایی بر عملکرد پرواری گوساله های نر هلشتاین. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران). 1393 [cited 2021July25];45(3):197-208. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247918



IEEE : کپی

محمدی، ا.، روزبهان، ی.، فضائلی، ح.، 1393. اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری شده در جیره غذایی بر عملکرد پرواری گوساله های نر هلشتاین. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), [online] 45(3), pp.197-208. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247918.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی