برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  46 , شماره  1 ; از صفحه 57 تا صفحه 66 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير قوام دهنده هاي گوار و کربوکسي متيل سلولز بر خواص رئولوژيکي و فيزيکي ماست ميوه اي قالبي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

زمانی، ا.، و الماسی، ه.، و قنبرزاده، ب. (1394). تاثیر قوام دهنده های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه ای قالبی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 46(1), 57-66. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247891



Vancouver : کپی

زمانی اکبر، الماسی هادی، قنبرزاده بابک. تاثیر قوام دهنده های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه ای قالبی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1394 [cited 2021August02];46(1):57-66. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247891



IEEE : کپی

زمانی، ا.، الماسی، ه.، قنبرزاده، ب.، 1394. تاثیر قوام دهنده های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه ای قالبی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 46(1), pp.57-66. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247891.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 101 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی