برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1393 , دوره  45 , شماره  4 ; از صفحه 385 تا صفحه 392 .
 
عنوان مقاله: 

اثر سطوح مختلف کود مرغي عمل آوري شده بر مصرف خوراک، قابليت هضم، عملکرد و متابوليت هاي شکمبه و خون بره هاي نر مغاني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کرج
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عزیزی شترخفت، ا.، و فضائلی، ح.، و پاپی، ن.، و رضایی، ج. (1393). اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده بر مصرف خوراک, قابلیت هضم, عملکرد و متابولیت های شکمبه و خون بره های نر مغانی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), 45(4), 385-392. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247882



Vancouver : کپی

عزیزی شترخفت ایوب، فضائلی حسن، پاپی نادر، رضایی جواد. اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده بر مصرف خوراک, قابلیت هضم, عملکرد و متابولیت های شکمبه و خون بره های نر مغانی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران). 1393 [cited 2021September27];45(4):385-392. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247882



IEEE : کپی

عزیزی شترخفت، ا.، فضائلی، ح.، پاپی، ن.، رضایی، ج.، 1393. اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده بر مصرف خوراک, قابلیت هضم, عملکرد و متابولیت های شکمبه و خون بره های نر مغانی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), [online] 45(4), pp.385-392. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247882.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 62 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی