برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1393 , دوره  45 , شماره  4 ; از صفحه 353 تا صفحه 361 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير پودر و اسانس آويشن بر پارامترهاي عملکرد، کيفيت گوشت و روده بلدرچين هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حاجی پور ده بالایی، ش.، و افشارمنش، م.، و سامی، م.، و خباززاده، ح. (1393). بررسی تاثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد, کیفیت گوشت و روده بلدرچین های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), 45(4), 353-361. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247872



Vancouver : کپی

حاجی پور ده بالایی شیما، افشارمنش محسن، سامی مسعود، خباززاده حجت اله. بررسی تاثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد, کیفیت گوشت و روده بلدرچین های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران). 1393 [cited 2021July31];45(4):353-361. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247872



IEEE : کپی

حاجی پور ده بالایی، ش.، افشارمنش، م.، سامی، م.، خباززاده، ح.، 1393. بررسی تاثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد, کیفیت گوشت و روده بلدرچین های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), [online] 45(4), pp.353-361. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247872.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 85 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی