6 SID.ir | تاثير سيلوکردن بر ارزش غذايي و برخي خصوصيات فيزيکي و شيميايي محصول فرعي پسته

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تاثير سيلوکردن بر ارزش غذايي و برخي خصوصيات فيزيکي و شيميايي محصول فرعي پسته

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، کرمان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 95
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی