برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر تنش فيزيولوژيکي و افزودن نانوذرات کروم به جيره بر عملکرد و صفات کيفي گوشت جوجه بلدرچين هاي ژاپني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دام و طیور، دانشگاه تهران، پاکدشت- ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

برنجیان، ع.، و شریفی، س.، و محمدی سنگ چشمه، ع.، و غضنفری، ش. (1394). اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین های ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 17(1), 19-28. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247843



Vancouver : کپی

برنجیان عاطفه، شریفی سیدداوود، محمدی سنگ چشمه عبداله، غضنفری شکوفه. اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین های ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1394 [cited 2021July30];17(1):19-28. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247843



IEEE : کپی

برنجیان، ع.، شریفی، س.، محمدی سنگ چشمه، ع.، غضنفری، ش.، 1394. اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین های ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 17(1), pp.19-28. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247843.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 61 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی