برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1393 , دوره  16 , شماره  4 ; از صفحه 887 تا صفحه 896 .
 
عنوان مقاله: 

مطالعه تاثير اسيد فنيل فتالاميک و تغذيه بر خصوصيات کمي و کيفي ميوه آلوي رقم مراغه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه اراک، اراک، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

خدیوی خوب، ع. (1393). مطالعه تاثیر اسید فنیل فتالامیک و تغذیه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلوی رقم مراغه. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 16(4), 887-896. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247725



Vancouver : کپی

خدیوی خوب عبداله. مطالعه تاثیر اسید فنیل فتالامیک و تغذیه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلوی رقم مراغه. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1393 [cited 2021September25];16(4):887-896. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247725



IEEE : کپی

خدیوی خوب، ع.، 1393. مطالعه تاثیر اسید فنیل فتالامیک و تغذیه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلوی رقم مراغه. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 16(4), pp.887-896. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247725.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 33 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی