برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
ارديبهشت 1395 , دوره  13 , شماره  51 ; از صفحه 225 تا صفحه 233 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر افزودن آرد کامل سويا و تغييرات دماي خشک کن بر ويژگي هاي حسي و بافتي اسپاگتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان، قوچان، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قنبرزاده، ط.، و عطای صالحی، ا.، و محمدی ثانی، ع.، و سیدیعقوبی، ا. (1395). بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا و تغییرات دمای خشک کن بر ویژگی های حسی و بافتی اسپاگتی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 225-233. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246873



Vancouver : کپی

قنبرزاده طراوت، عطای صالحی اسماعیل، محمدی ثانی علی، سیدیعقوبی امین. بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا و تغییرات دمای خشک کن بر ویژگی های حسی و بافتی اسپاگتی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021August01];13(51):225-233. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246873



IEEE : کپی

قنبرزاده، ط.، عطای صالحی، ا.، محمدی ثانی، ع.، سیدیعقوبی، ا.، 1395. بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا و تغییرات دمای خشک کن بر ویژگی های حسی و بافتی اسپاگتی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.225-233. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246873.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 77 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی