برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
ارديبهشت 1395 , دوره  13 , شماره  51 ; از صفحه 213 تا صفحه 224 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير افزودن آرد سنگينک (latirus sativus) بر ويژگي هاي حسي، فيزيکوشيميايي و بياتي نان بربري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذیی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صفا، ر.، و شیخ الاسلامی، ز.، و عطایی صالحی، ا. (1395). بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی, فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 213-224. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246872



Vancouver : کپی

صفا رضا، شیخ الاسلامی زهرا، عطایی صالحی اسماعیل. بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی, فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021September25];13(51):213-224. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246872



IEEE : کپی

صفا، ر.، شیخ الاسلامی، ز.، عطایی صالحی، ا.، 1395. بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی, فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.213-224. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246872.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 37 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی