مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم و صنايع غذايي ایران اطلاعات شماره: ارديبهشت 1395 , دوره 13 , شماره 51 ; از صفحه 195 تا صفحه 203 . عنوان مقاله: بررسي تاثير پودر ژل آلوورا بر ويژگي هاي نان بربري طي مدت نگهداري نویسندگان: ناصحي بهزاد*, رضوي محمدعلي, قدسي ميترا آدرس: * گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: نان ايراني(Q1)گياه دارويي(Q1)بياتي(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: نعناع فلفلیمرزهنیتروکسینکودهای زیستیخواص حسیفارینوگرافبافت سنجیآرد ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير نشاسته تعديل شده ذرت بر ويژگي هاي رئولوژيکي خمير و کيفيت نان بربريتاثير افزودن مالت ذرت بر ويژگي هاي کيفي و ماندگاري نان بربريارزشيابي روشهاي شيميايي و دستگاهي در اندازه گيري بياتي نان هاي اصلي ايرانبررسي تاثير مالت جو بر بياتي نان بربريمطالعه و ارزيابي ميکروسکوپي و حسي بياتي نان هاي پر مصرف ايراني مقالات همایشی مرتبط: بررسی راهکارهای کاهش ضایعات و بهبود کیفیت نانبررسی افزودن دانه روغنی بزرک بر روی بهبود خواص کیفی نانبررسی عوامل موثر بر بیاتی نان، روش های ارزیابی و ترکیبات موثر در جلوگیری از بیاتیبررسی علل و میزان ضایعات آرد و نان های مختلفتاثیر صمغ ثعلب بر بیاتی نان تافتون ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 126 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی