برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
ارديبهشت 1395 , دوره  13 , شماره  51 ; از صفحه 181 تا صفحه 194 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير خميرترش بر کيفيت نان بربري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه ملایر
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اکبریان میمند، م.، و خمیری، م.، و صادقی ماهونک، ع.، و اعلمی، م.، و فرجی کفشگری، س.، و وطن خواه، م.، و محمودی، ا. (1395). بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 181-194. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246863



Vancouver : کپی

اکبریان میمند محمدجواد، خمیری مرتضی، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، فرجی کفشگری سمانه، وطن خواه مهدی، محمودی احسان. بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July27];13(51):181-194. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246863



IEEE : کپی

اکبریان میمند، م.، خمیری، م.، صادقی ماهونک، ع.، اعلمی، م.، فرجی کفشگری، س.، وطن خواه، م.، محمودی، ا.، 1395. بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.181-194. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246863.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 92 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی