برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
ارديبهشت 1395 , دوره  13 , شماره  51 ; از صفحه 169 تا صفحه 180 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثرات پوشش هاي خوراکي بر پايه کربوکسي متيل سلولز حاوي عصاره آويشن (Thymus vulgaris) بر واکنش هاي فيزيکوشيميايي مغز فندق تازه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

رضوی، ر.، و مقصودلو، ی.، و قربانی، م.، و اعلمی، م. (1395). بررسی اثرات پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 169-180. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246857



Vancouver : کپی

رضوی راضیه، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، اعلمی مهران. بررسی اثرات پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021April14];13(51):169-180. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246857



IEEE : کپی

رضوی، ر.، مقصودلو، ی.، قربانی، م.، اعلمی، م.، 1395. بررسی اثرات پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.169-180. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246857>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 69 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی