5 SID.ir | بررسي اثرات پوشش هاي خوراکي بر پايه کربوکسي متيل سلولز حاوي عصاره آويشن (Thymus vulgaris) بر واکنش هاي فيزيکوشيميايي مغز فندق تازه

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي اثرات پوشش هاي خوراکي بر پايه کربوکسي متيل سلولز حاوي عصاره آويشن (Thymus vulgaris) بر واکنش هاي فيزيکوشيميايي مغز فندق تازه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 94
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی