6 SID.ir | تاثير هيدروکلوئيدهاي زانتان و CMC بر خواص رئولوژيکي خمير نان فاقد گلوتن

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تاثير هيدروکلوئيدهاي زانتان و CMC بر خواص رئولوژيکي خمير نان فاقد گلوتن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 206
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی