برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر شرايط نگهداري بر روي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي و فارينوگرافي آرد گندم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه صنایع غذایی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شهمیری، ع.، و سیدین اردبیلی، س.، و حسینی، س.، و آقاقلی زاده، ر. (1395). اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 89-102. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246828



Vancouver : کپی

شهمیری عفت، سیدین اردبیلی سیدمهدی، حسینی سیدابراهیم، آقاقلی زاده رویا. اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July29];13(51):89-102. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246828



IEEE : کپی

شهمیری، ع.، سیدین اردبیلی، س.، حسینی، س.، آقاقلی زاده، ر.، 1395. اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.89-102. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246828.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 109 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی