برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي مقدار فيبر انگور و کيتوزان در ماست ميوه اي پروبيوتيک با استفاده از سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

دیبازر، پ.، و خسروشاهی اصل، ا.، و زمردی، ش. (1395). بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوه ای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 75-88. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246827



Vancouver : کپی

دیبازر پریسا، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوه ای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July25];13(51):75-88. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246827



IEEE : کپی

دیبازر، پ.، خسروشاهی اصل، ا.، زمردی، ش.، 1395. بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوه ای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.75-88. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246827.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 72 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی