مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم و صنايع غذايي ایران اطلاعات شماره: ارديبهشت 1395 , دوره 13 , شماره 51 ; از صفحه 43 تا صفحه 50 . عنوان مقاله: درصد دانه هاي شکسته حاصل از روش هاي مختلف خشک کردن برخي ارقام متداول شلتوک در استان گيلان نویسندگان: عسكري اصلي ارده عزت اله*, بساطي زهرا, صالحي نسيم آدرس: * دانشگاه محقق اردبیلی چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: دانه برنج(Q2)درصد دانه هاي شکسته(Q1)روش خشک کردن(Q3)محتواي رطوبت(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي دماي دانه شلتوك برنج سپيدرود در طي فرآيند خشك شدن اصلاح رطوبت تعادلي شلتوک برنج (سپيد رود) براي شبيه سازي خشک کردن توده بستر نازکاثر زمان نشاکاري بر عملکرد شلتوک و صفات فيزيولوژيک در مرحله پر شدن دانه ارقام برنجشبيه سازي رطوبت دانه شلتوك (رقم بينام) در طي خشك كردن به روش اجزا محدودارزيابي خصوصيات کيفي ذرت خشک شده با سامانه خشک کن استوانه اي دوار ناپيوسته جريان متقاطع مقالات همایشی مرتبط: تاثیر عمق خشک کن نوع خوابیده بر ضایعات حاصل از عملیات فرآوری شلتوک برنجبررسی تاثیر تبدیل شلتوک به برنج سفید بلافاصله پس از اتمام خشک کردن (در حالت گرم) بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالمبررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه های خشک شده به روش تابش مادون قرمز و جریان هوای گرمبررسی تاثیر سفید کن بر ضایعات برنجتعیین نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی دانه برنج ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 66 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی