برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ويژگي هاي ضد اکسندگي و ضد ميکروبي عصاره هاي برگي گياه تمشک سياه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پايداري روغن سويا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزاد شهر، استان گلستان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فدوی، ا.، و کوهساری، ه.، و حسینی قابوس، س. (1395). ویژگی های ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره های برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 29-41. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246820



Vancouver : کپی

فدوی ابوالفضل، کوهساری هادی، حسینی قابوس سیدحسین. ویژگی های ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره های برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021August02];13(51):29-41. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246820



IEEE : کپی

فدوی، ا.، کوهساری، ه.، حسینی قابوس، س.، 1395. ویژگی های ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره های برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.29-41. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246820.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی