برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر عصاره گياهان تيره نعناع (آويشن، نعناع و کاکوتي) در جلوگيري از رشد استافيلوکوکوس اورئوس و ژئوتريکوم کانديدوم در نمونه هاي دوغ صنعتي استان خراسان رضوي با استفاده از روش سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، و علیزاده بهبهانی، ب.، و مرتضوی، س. (1395). بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن, نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 15-28. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246819



Vancouver : کپی

طباطبایی یزدی فریده، علیزاده بهبهانی بهروز، مرتضوی سیدعلی. بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن, نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July27];13(51):15-28. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246819



IEEE : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، علیزاده بهبهانی، ب.، مرتضوی، س.، 1395. بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن, نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.15-28. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246819.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 89 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی