5 SID.ir | بررسي مقايسه اي استخراج عصاره فلفل قرمز به روش هاي امواج فراصوت و حرارتي و تاثير آن بر پايداري اکسايشي روغن زيتون بکر

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي مقايسه اي استخراج عصاره فلفل قرمز به روش هاي امواج فراصوت و حرارتي و تاثير آن بر پايداري اکسايشي روغن زيتون بکر

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهر قدس- شهریار
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 239
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی