برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1395 , دوره  13 , شماره  52 ; از صفحه 161 تا صفحه 172 .
 
عنوان مقاله: 

پيش بيني برخي خصوصيات حرارتي، فيزيکي و مکانيکي ميوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن پيوسته نيمه صنعتي به کمک شبکه هاي عصبي مصنوعي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

خیاطی، س.، و امیری چایجان، ر. (1395). پیش بینی برخی خصوصیات حرارتی, فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن پیوسته نیمه صنعتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(52), 161-172. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246770



Vancouver : کپی

خیاطی ساسان، امیری چایجان رضا. پیش بینی برخی خصوصیات حرارتی, فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن پیوسته نیمه صنعتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021August03];13(52):161-172. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246770



IEEE : کپی

خیاطی، س.، امیری چایجان، ر.، 1395. پیش بینی برخی خصوصیات حرارتی, فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن پیوسته نیمه صنعتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(52), pp.161-172. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246770.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 85 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی