برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1395 , دوره  13 , شماره  52 ; از صفحه 131 تا صفحه 145 .
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي استخراج عصاره ازگيل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادي از باکتري هاي عامل عفونت در شرايط آزمايشگاهي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، و علیزاده بهبهانی، ب.، و الغونه، ع.، و زنگانه، ح. (1395). بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(52), 131-145. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246764



Vancouver : کپی

طباطبایی یزدی فریده، علیزاده بهبهانی بهروز، الغونه علی، زنگانه حسین. بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021September29];13(52):131-145. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246764



IEEE : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، علیزاده بهبهانی، ب.، الغونه، ع.، زنگانه، ح.، 1395. بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(52), pp.131-145. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246764.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 62 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی