برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1395 , دوره  13 , شماره  52 ; از صفحه 119 تا صفحه 129 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير فرآيند غشايي اولترافيلتراسيون بر خصوصيات کيفي آب نارنج

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

سیدآبادی، م.، و کاشانی نژاد، م.، و صادقی ماهونک، ع.، و مقصودلو، ی. (1395). بررسی تاثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(52), 119-129. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246762



Vancouver : کپی

سیدآبادی محمدمهدی، کاشانی نژاد مهدی، صادقی ماهونک علیرضا، مقصودلو یحیی. بررسی تاثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July23];13(52):119-129. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246762



IEEE : کپی

سیدآبادی، م.، کاشانی نژاد، م.، صادقی ماهونک، ع.، مقصودلو، ی.، 1395. بررسی تاثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(52), pp.119-129. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246762.



 

 
بازدید یکساله 81 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی