برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1395 , دوره  13 , شماره  52 ; از صفحه 111 تا صفحه 118 .
 
عنوان مقاله: 

استفاده از آب خربزه به ‏عنوان يک رومال جديد جهت بهبود خصوصيات تکنولوژيکي و حسي نان باگت

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مجتمع آموزش عالی تربت جام، گروه علوم و صنایع غذایی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

زاوه زاد، ن.، و حقایق، غ.، و محمدی ثانی، ع.، و نیک پویان، ح. (1395). استفاده از آب خربزه به ‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(52), 111-118. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246760



Vancouver : کپی

زاوه زاد نفیسه، حقایق غلامحسین، محمدی ثانی علی، نیک پویان حسین. استفاده از آب خربزه به ‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July28];13(52):111-118. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246760



IEEE : کپی

زاوه زاد، ن.، حقایق، غ.، محمدی ثانی، ع.، نیک پویان، ح.، 1395. استفاده از آب خربزه به ‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(52), pp.111-118. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246760.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 47 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی