برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1395 , دوره  13 , شماره  52 ; از صفحه 91 تا صفحه 99 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير افزودن هيدروکلوئيدهاي ژلان، کتيرا و پکتين با متوکسيل بالا در پايدارسازي دوغ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کارآموز، ن.، و محمدی ثانی، ع.، و رشیدی، ح. (1395). تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان, کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(52), 91-99. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246758



Vancouver : کپی

کارآموز نعیمه، محمدی ثانی علی، رشیدی حسن. تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان, کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July25];13(52):91-99. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246758



IEEE : کپی

کارآموز، ن.، محمدی ثانی، ع.، رشیدی، ح.، 1395. تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان, کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(52), pp.91-99. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246758.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 97 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی