برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1395 , دوره  13 , شماره  52 ; از صفحه 55 تا صفحه 65 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير روشهاي مختلف آماده سازي اوليه (کامل، شکم خالي و فيله شده) بر کيفيت و مدت ماندگاري ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) در دماي -18oC

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شعبان پور، ب.، و کلته، ص.، و ندیمی، ا.، و گلعلی پور، ف.، و آذری به، م.، و کی شمس، م.، و نامدار، م. (1395). تاثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل, شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای -18oC. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(52), 55-65. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246749



Vancouver : کپی

شعبان پور بهاره، کلته صونا، ندیمی افسانه، گلعلی پور فاطمه، آذری به مریم، کی شمس مرضیه، نامدار محیا. تاثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل, شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای -18oC. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021August05];13(52):55-65. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246749



IEEE : کپی

شعبان پور، ب.، کلته، ص.، ندیمی، ا.، گلعلی پور، ف.، آذری به، م.، کی شمس، م.، نامدار، م.، 1395. تاثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل, شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای -18oC. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(52), pp.55-65. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246749.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 47 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی