برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1395 , دوره  13 , شماره  52 ; از صفحه 35 تا صفحه 45 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير زمان برداشت ميوه روي ميزان ترکيبات آنتي اکسيداني روغن برخي از ارقام زيتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه گیلان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رستمی اوزمچلوئی، ص.، و قاسم نژاد، م.، و رمضانی ملک رودی، م. (1395). تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(52), 35-45. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246747



Vancouver : کپی

رستمی اوزمچلوئی صدیقه، قاسم نژاد محمود، رمضانی ملک رودی محمد. تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021August01];13(52):35-45. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246747



IEEE : کپی

رستمی اوزمچلوئی، ص.، قاسم نژاد، م.، رمضانی ملک رودی، م.، 1395. تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(52), pp.35-45. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246747.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 85 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی