3 SID.ir | بررسي تاثير پرتودهي صمغ کتيرا بر توانايي اين صمغ در پايدارسازي امولسيون روغن در آبامولسيون روغن در آب

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير پرتودهي صمغ کتيرا بر توانايي اين صمغ در پايدارسازي امولسيون روغن در آبامولسيون روغن در آب

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 100
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی