مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم و صنايع غذايي ایران اطلاعات شماره: تير 1395 , دوره 13 , شماره 53 ; از صفحه 161 تا صفحه 171 . عنوان مقاله: مدل سازي خشک کردن لايه نازک خرمالو به دو روش هواي داغ و مادون قرمز نویسندگان: موسوي بايگي سيده فاطمه, فرهمند عاطفه, تقي زاده مسعود*, ضيافروغي امين آدرس: * گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: خرمالو(Q1)سينتيک خشک کردن(Q2)مادون قرمز(Q1)هواي داغ(Q1) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: آبگیری اسمزیضریب نفوذبستر سیالچروکیدگی ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: خشک کردن قارچ دکمه اي با استفاده از سامانه مادون قرمز-هواي داغمقايسه ويژگي هاي کيفي برگه خرمالو خشک شده به دو روش هواي داغ و مادون قرمزمطالعه آزمايشگاهي خواص فيزيکي سيب زميني در يک خشک کن ترکيبي با منابع حرارتي همرفتي و مادون قرمز سينتيک کاهش رطوبت خرمالو در طي فرآيند خشک کردن ترکيبي هواي داغ - مادون قرمزسينتيک انتقال جرم خشک کردن ترکيبي مادون قرمز- هواي داغ کدو حلوايي مقالات همایشی مرتبط: حذف روغن مصرفی برای سرخ کردن اسنک با استفاده از هوای داغبررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه های خشک شده به روش تابش مادون قرمز و جریان هوای گرمعیب یابی تجهیزات فتوولتائیک بر مبنای پردازش تصویر مادون قرمزطراحی لایه نشانی انتخابی کم نشر طیف مادون قرمزبررسی تاثیر پیش تیمار فراصوت و آبگیری اسمزی بر روی برشهای خرمالو (.Diospyrus kaki L) ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 74 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی