برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1395 , دوره  13 , شماره  53 ; از صفحه 149 تا صفحه 159 .
 
عنوان مقاله: 

اثر ساکارز و سوربيتول بر ويژگي هاي فيلم پروتئيني حاصل از ماهي تيلاپياي نيل (Oreochromis niloticus)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه خلیج فارس بوشهر، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، گروه شیلات، برازجان، بوشهر، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اوجی فرد، ا. (1395). اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). علوم و صنایع غذایی ایران, 13(53), 149-159. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246655



Vancouver : کپی

اوجی فرد امین. اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July28];13(53):149-159. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246655



IEEE : کپی

اوجی فرد، ا.، 1395. اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(53), pp.149-159. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246655.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 44 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی