5 SID.ir | تاثير ترکيبات فرمولاسيون بر خصوصيات حسي بستني کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگيري روش آناليز اجزاي اصلي براي مدل سازي پذيرش کلي

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير ترکيبات فرمولاسيون بر خصوصيات حسي بستني کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگيري روش آناليز اجزاي اصلي براي مدل سازي پذيرش کلي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 126
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی