برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1395 , دوره  13 , شماره  53 ; از صفحه 93 تا صفحه 102 .
 
عنوان مقاله: 

بهبود فعاليت آنتي اکسيداني پروتئين هاي سوياي رسوب يافته با اسيد از طريق کانژوگه شدن با مالتودکسترين با استفاده از واکنش مايلارد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

بوستانی، س.، و امین لاری، م.، و موسوی نسب، م. (1395). بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(53), 93-102. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246636



Vancouver : کپی

بوستانی ساره، امین لاری محمود، موسوی نسب مرضیه. بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July30];13(53):93-102. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246636



IEEE : کپی

بوستانی، س.، امین لاری، م.، موسوی نسب، م.، 1395. بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(53), pp.93-102. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246636.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 56 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی