برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1395 , دوره  13 , شماره  53 ; از صفحه 79 تا صفحه 91 .
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي پوشش هاي خوراکي کيتوسان و يا ژلاتين براي افزايش کيفيت ميگو در دماي يخچال

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی منابع طبیعی ساری
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

فرج زاده، ف.، و معتمدزادگان، ع.، و شهیدی، س.، و حمزه، ش. (1395). بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(53), 79-91. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246634



Vancouver : کپی

فرج زاده فاطمه، معتمدزادگان علی، شهیدی سیداحمد، حمزه شبنم. بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021April14];13(53):79-91. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246634



IEEE : کپی

فرج زاده، ف.، معتمدزادگان، ع.، شهیدی، س.، حمزه، ش.، 1395. بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(53), pp.79-91. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246634>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 59 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی