برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1395 , دوره  13 , شماره  53 ; از صفحه 71 تا صفحه 78 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير پلي ال ها (گليسيرين، پروپيلن گلايکول، سوربيتول)، شربت اينورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمير و زمان ماندگاري کيک روغني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* واحد تحقیقات و توسعه شرکت آذرنوش شکوفه، تهران، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 189 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی