مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم و صنايع غذايي ایران اطلاعات شماره: تير 1395 , دوره 13 , شماره 53 ; از صفحه 71 تا صفحه 78 . عنوان مقاله: بررسي تاثير پلي ال ها (گليسيرين، پروپيلن گلايکول، سوربيتول)، شربت اينورت و شربت گلوکز بر حجم مخصوص خمير و زمان ماندگاري کيک روغني نویسندگان: غياثي طرزي بابک, دامن افشان پرستو*, نديمي بوشهري سارا, باخدا حسين آدرس: * واحد تحقیقات و توسعه شرکت آذرنوش شکوفه، تهران، ایران چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: پلي ال ها(Q1)فعاليت آبي(Q2)کيک(Q1)زمان ماندگاري(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: جایگزین چربیارزیابی حسیهمبرگرنان بربریعمر انباریفرمولاسیونکمیتماندگاری ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير شربت اينورت توليد شده با اسيدهاي مختلف بر كيفيت بيسكويتتاثير استفاده از ملاس به عنوان جايگزين شکر بر ويژگي هاي خمير، حجم و رنگ کيک روغنيبررسي تاثير اينولين بر خصوصيات کيفي کيک روغنيبهبود کيفيت کيک جعبه اي با استفاده از نشاسته فوري گندمبهينه سازي توليد شربت اينورت به روش اسيدي مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثر ضد میکروبی اسانس روغنی بهار نارنج در کیکبررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس روغنی گیاه بابونه (.Matricaria chamomilla L) در کیکبررسی اثر امولسیفایر GMS و آنزیم لیپاز بر میزان تخلخل بافت و افزایش ماندگاری کیک اسفنجی بعنوان یک میان وعده پرطرفدار در بین کودکان و نوجوانانبررسی ضایعات فرآوری خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیکتولید کیک کم کالری به عنوان یک میان وعده غذایی رژیمی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 189 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی