مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم و صنايع غذايي ایران اطلاعات شماره: تير 1395 , دوره 13 , شماره 53 ; از صفحه 47 تا صفحه 56 . عنوان مقاله: بررسي رفتار رئولوژيک و بافتي محلول هاي شيره، کنسانتره و قند مايع خرما در مقايسه با محلول هاي شکر نویسندگان: مرداني ماريه, فرحناكي عسگر, مصباحي غلامرضا, گل مكاني محمدتقي, مجذوبي مهسا آدرس: چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: شيره خرما(Q2)کنسانتره خرما(Q1)قند مايع خرما(Q2)رفتار رئولوژيک(Q1)خواص بافتي(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: ویژگی های حسیرئولوژیدوغخواص حسی ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير جايگزيني ساکارز با شيره خرما و قند مايع خرما بر ويژگي هاي رئولوژيکي خمير بيسکوئيتبررسي اثر جايگزيني شکر با شيره خرما بر ويژگي هاي رئولوژيکي و حسي کوشاباثر تغيير نرخ ارز بر قيمت صادراتي خرما در ايرانتاثير جايگزيني شکر با قند مايع خرما بر ويژگيهاي حسي و فيزيکوشيميايي نوشيدني شير خرماتاثير جايگزيني شيره خرما با شکر بر خواص کيفي کيک اسفنجي مقالات همایشی مرتبط: خواص فیزیکی وابسته به رطوبت هسته خرماچارچوبی نوین برای توسعه مکانیزاسیون تولید خرماخواص مکانیکی وابسته به رطوبت هسته خرمابررسی تیمار آنزیمی در بهبود فرایند قندگیری از خرماجایگزینی قند مایع خرما با شکر در فرمول بیسکویت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 79 آخرین های بلاگ آموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notنمایش شمارش خطوط در ورد Wordتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی