برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1395 , دوره  13 , شماره  53 ; از صفحه 33 تا صفحه 45 .
 
عنوان مقاله: 

استفاده از شبکه عصبي- ژنتيک الگوريتم و نروفازي براي مدل سازي ديناميک جمعيت ميکروبي (اشرشيا کلي 29998 ATCC) سوسيس فرانکفورتر حاوي عصاره قره قات

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، و الغونه، ع.، و علیزاده بهبهانی، ب.، و وسیعی، ع. (1395). استفاده از شبکه عصبی- ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(53), 33-45. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246619



Vancouver : کپی

طباطبایی یزدی فریده، الغونه علی، علیزاده بهبهانی بهروز، وسیعی علیرضا. استفاده از شبکه عصبی- ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021September19];13(53):33-45. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246619



IEEE : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، الغونه، ع.، علیزاده بهبهانی، ب.، وسیعی، ع.، 1395. استفاده از شبکه عصبی- ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(53), pp.33-45. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246619.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 59 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی