برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1395 , دوره  13 , شماره  53 ; از صفحه 15 تا صفحه 23 .
 
عنوان مقاله: 

استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربي در توليد کيک کم چرب و بررسي خصوصيات کمي و کيفي محصول نهايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مجتمع آموزش عالی تربت جام، گروه علوم و صنایع غذایی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حقایق، غ.، و زاوه زاد، ن. (1395). استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(53), 15-23. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246616



Vancouver : کپی

حقایق غلامحسین، زاوه زاد نفیسه. استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021August03];13(53):15-23. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246616



IEEE : کپی

حقایق، غ.، زاوه زاد، ن.، 1395. استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(53), pp.15-23. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246616.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 78 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی