برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1395 , دوره  13 , شماره  53 ; از صفحه 1 تا صفحه 14 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تنوع جمعيتي باکتري هاي اسيد لاکتيک آش کارده با استفاده از روش تکثير ژن 16S rRNA و تعيين فعاليت ضدميکروبي ترکيبات شبه باکتريوسيني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، و وسیعی، ع.، و علیزاده بهبهانی، ب.، و مرتضوی، س.، و طباطبایی یزدی، ف. (1395). بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA و تعیین فعالیت ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(53), 1-14. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246615



Vancouver : کپی

طباطبایی یزدی فریده، وسیعی علیرضا، علیزاده بهبهانی بهروز، مرتضوی سیدعلی، طباطبایی یزدی فروزان. بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA و تعیین فعالیت ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021September28];13(53):1-14. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246615



IEEE : کپی

طباطبایی یزدی، ف.، وسیعی، ع.، علیزاده بهبهانی، ب.، مرتضوی، س.، طباطبایی یزدی، ف.، 1395. بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA و تعیین فعالیت ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(53), pp.1-14. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246615.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 84 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی