برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 177 تا صفحه 189 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي ويژگي هاي فيزيکي- شيميايي، ليپوليز، پروتئوليز و حسي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

علیرضالو، ک.، و حصاری، ج.، و آزادمرددمیرچی، ص.، و فرج نیا، ص.، و فتحی آچاچلویی، ب. (1395). ارزیابی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی, لیپولیز, پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 177-189. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246579



Vancouver : کپی

علیرضالو کاظم، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، فرج نیا صفر، فتحی آچاچلویی بهرام. ارزیابی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی, لیپولیز, پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July24];13(54):177-189. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246579



IEEE : کپی

علیرضالو، ک.، حصاری، ج.، آزادمرددمیرچی، ص.، فرج نیا، ص.، فتحی آچاچلویی، ب.، 1395. ارزیابی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی, لیپولیز, پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.177-189. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246579.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 70 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی