برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 165 تا صفحه 176 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي ويژگي هاي فيزيکي و شيميايي آرد دانه چند گندم سخت و کيفيت پخت فرآورده خميري آنها

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مفیدی، ر.، و یارمند، م.، و محمدی فر، م.، و افشین پژوه، ر.، و جمالی ماربینی، و. (1395). ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 165-176. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246576



Vancouver : کپی

مفیدی رضوان، یارمند محمدسعید، محمدی فر محمدامین، افشین پژوه رضا، جمالی ماربینی وحید. ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July29];13(54):165-176. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246576



IEEE : کپی

مفیدی، ر.، یارمند، م.، محمدی فر، م.، افشین پژوه، ر.، جمالی ماربینی، و.، 1395. ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.165-176. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246576.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 89 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی