مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم و صنايع غذايي ایران اطلاعات شماره: مرداد 1395 , دوره 13 , شماره 54 ; از صفحه 145 تا صفحه 153 . عنوان مقاله: بررسي اثر جايگزيني ايزوله پروتئيني سويا و دماي سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات نویسندگان: عجم مريم, نيازمند راضيه*, گوهري اردبيلي اشرف آدرس: * گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان، ایران چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: دونات(Q1)جذب روغن(Q2)دما(Q2)SPI(Q1) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: آکریل آمیدبادمجانچروکیدگیانتقال جرمرشد گیاهچهدبیسواحل جنوبی دریای خزردرجه حرارتزنجیره مارکفشاخص های خشکسالیترسالیشاخص SPI ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثر غني سازي آرد گندم با ايزوله پروتئين سويا بر ويژگي هاي کيفي دونات توليد شده از آن طي زمان نگهدارياثر مقدار مخمر، زمان تخمير و دماي سرخ کردن بر ميزان آکريل آميد و خصوصيات فيزيکوشيميايي دوناتتاثير پيش فرآيند مايکروويو بر ويژگي هاي فيزيکوشيميايي دونات حاوي منابع فيبر خوراکي صمغ فارسي و پودر تفاله هويجبررسي اثر دو نوع امولسيفاير و آنزيم ليپاز بر کاهش بياتي دونات روغني منجمدبررسي تاثير جايگزيني شکر با پوره خرما بر ويژگي هاي فيزيکوشيميايي، حسي و بافتي دونات مقالات همایشی مرتبط: بررسی تاثیر استفاده از آرد کنجد بر خواص حسی دوناتبررسی تاثیر استفاده از آرد کنجد بر ویژگی های فیزیکی دوناتکاربرد امولسیفایر داتم و گلیسرول مونو استئارات بر بهبود کمیت و کیفیت دونات روغنی منجمدبررسی اثر چای سبز بر دونات سرخ شدهکاربرد آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی در بهبود خواص تکنولوژیکی دونات ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 83 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی