برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 121 تا صفحه 133 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي روغن دانه نارنج استخراج شده به روش هاي مختلف

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

گرجی، ن.، و گل مکانی، م.، و مصباحی، غ.، و نیاکوثری، م.، و اسکندری، م.، و مزیدی، س. (1395). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 121-133. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246563



Vancouver : کپی

گرجی نرجس، گل مکانی محمدتقی، مصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد، اسکندری محمدهادی، مزیدی سارا. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021May18];13(54):121-133. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246563



IEEE : کپی

گرجی، ن.، گل مکانی، م.، مصباحی، غ.، نیاکوثری، م.، اسکندری، م.، مزیدی، س.، 1395. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.121-133. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246563.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 158 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی