برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 85 تا صفحه 93 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي برخي تغييرات خواص کيفي ژل آلوئه ورا در خشک کن بازگردشي جريان هواي گرم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه فیزیک، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اسماعیلی ادبی، م.، و موسوی سیدی، س.، و کلانتری، د.، و تقی زاده، ا. (1395). بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشک کن بازگردشی جریان هوای گرم. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 85-93. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246557



Vancouver : کپی

اسماعیلی ادبی محمد، موسوی سیدی سیدرضا، کلانتری داوود، تقی زاده احمد. بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشک کن بازگردشی جریان هوای گرم. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021May16];13(54):85-93. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246557



IEEE : کپی

اسماعیلی ادبی، م.، موسوی سیدی، س.، کلانتری، د.، تقی زاده، ا.، 1395. بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشک کن بازگردشی جریان هوای گرم. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.85-93. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246557.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 45 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی