برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 63 تا صفحه 72 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر مهار کنندگي ويتامين هاي B6 ،B3 و مخمرهاي اتوليز شده بر پايه ساکاروميسس سرويزيه بر تشکيل آکريلاميد در شرايط آزمايشگاهي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قجربیگی، پ.، و کامکار، ا.، و حاج حسینی، ا.، و میثاقی، ع. (1395). بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های B6 ,B3 و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 63-72. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246554



Vancouver : کپی

قجربیگی پیمان، کامکار ابوالفضل، حاج حسینی اشرف، میثاقی علی. بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های B6 ,B3 و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021May11];13(54):63-72. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246554



IEEE : کپی

قجربیگی، پ.، کامکار، ا.، حاج حسینی، ا.، میثاقی، ع.، 1395. بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های B6 ,B3 و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.63-72. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246554.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 49 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی