برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 51 تا صفحه 62 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير غلظت هاي مختلف آرد سويا بر کيفيت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مشهد، دانشگاه فردوسی، گروه علوم و صنایع غذایی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ملکی، گ.، و مظاهری طهرانی، م.، و شکرالهی، ف. (1395). تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 51-62. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246551



Vancouver : کپی

ملکی گیسو، مظاهری طهرانی مصطفی، شکرالهی فاطمه. تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July26];13(54):51-62. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246551



IEEE : کپی

ملکی، گ.، مظاهری طهرانی، م.، شکرالهی، ف.، 1395. تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.51-62. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246551.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 113 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی